مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۶ دوشنبه ۳ مهر -اِلأِثنين ٤ محرم ١٤٣٩ - Monday September 2017
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  44   بازدید    تاریخ درج مطلب  17/5/1396    
 
 
آیا از عوارض وحشتناک جعبه‌های فست فودبرای سلامتی خود باخبرید؟

بسته بندی فست فودها در جعبه های مقوایی خطری بسیار جدی‌تر از سس، روغن و دمای بالای سرخ شدن مواد غذایی را ایجاد می‌کند.

کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند مواد شیمیایی مصنوعی که به بسته بندی مواد خوراکی اضافه می‌شود تا مانع از نشت آب، روغن، سس و چربی فست فود به خارج از جعبه شوند خود باعث ابتلای افراد به انواع بیماری‌ها می‌شود.

براساس تحقیقات این ماده روغنی و گریس مانند ازمواد شیمیایی به نام پلی فلوئوراکلیک (PFAS) تشکیل شده اند که می‌توانند جذب مواد غذایی شوند و به این ترتیب باعث ابتلای افراد به بیماری هایی همچون انواع سرطان، اختلال تیروئید، ناباروری و بلوغ زودرس شوند.

این مواد شیمیایی درمقابل گرما و حرارت مقاوم هستند، اما جذب مواد غذایی شده و زمینه ساز ابتلای مصرف کننده به انواع بیماری‌ها می‌شوند.

کارشناسان آمریکایی برای بررسی اثرات مواد شیمیایی موجود در جعبه‌های مقوایی انواع فست فود بر سلامت انسان‌ها، حدود ۴۰۰ جعبه از انواع برند‌های مشهور فست فود در سراسر قاره آمریکا را جمع آوری کرده و در ۴۶ درصد از آن‌ها درصد بالایی از جذب مواد شیمیایی به خوراکی‌های درون جعبه را شناسایی کرده اند.

مقامات آمریکایی اعلام کرده اند که تا چند سال آینده این مواد شیمیایی را از بسته بندی جعبه‌های فست فود‌ها جمع آوری می‌کنند، اما هنوز در بسیاری از کشور‌های جهان از جمله چین از این مواد در بسته بندی‌ها استفاده می‌شود.

از جمله گروه‌های پرخطر که این مواد شیمیایی می‌تواند تاثیرات بسیار مخرب بر سلامت ازخود به جای بگذارد کودکان و زنان باردار هستند، زیرا بدن آن‌ها به شدت درمقابل مواد شیمیایی حساس و بی دفاع است.

این خطر بوی‍ژه برای کودکانی که روز‌های زیادی از هفته فست فود به صورت سفارش از راه دور مصرف می‌کنند بسیار جدی و نگران کننده است.

علاوه بر آسیب به سلامت انسان‌ها، این مواد شیمیایی جذب محیط زیست نمی‌شوند و با وجود بازیافت شدن به همراه کاغذ ماهیت شیمیایی خود را حفظ کرده که می‌توانند به اکوسیستم و محیط زیست آسیب جدی بزنند.

براین اساس کارشناسان به افراد توصیه می‌کنند از خوراکی‌های سالم دروعده‌های غذایی خود استفاده کنند، درصورت تمایل به استفاده از فست فود، مصرف آن در رستوران خطر کمتری دارد، زیرا نیاز به بسته بندی در کاغذ‌های روغنی آغشته به مواد سمی و سرطان زا نیست.

منبع: روزنامه جام جم

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 107263 -1 -1

تغذیه
بیماری ها
داروشناسی
سلامت جامعه
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse