مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۶ شنبه ۲۷ آبان -اِسَّبِت ٢٨ صفر ١٤٣٩ - Saturday November 2017
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  43   بازدید    تاریخ درج مطلب  24/7/1396    
 
 
آشنایی با خواص میوه پوملو یا گریپ فروت چینی

میوه پوملو یکی از میوه های جدید در ایران است که از خانواده مرکب بوده و شاید بتوان گفت که بزرگترین میوه از  این گروه است. پوملو نام میوه ای در آسیای جنوب شرقی است. مردم هند، چین، ژاپن و ... آن را به خوبی می شناسند. این میوه به ایران هم وارد شده است. در ایران نام این میوه گریپ‌ فروت چینی می باشد.

پوست میوه پوملو، حدود ۱۵ تا ۲۵ سانتیمتر قطر دارد . میوه پوملوی رسیده به رنگ های سبز، زرد و رنگ هایی بین این دو است. گوشت میوه پوملو اغلب  زرد است اما انواع صورتی و قرمز آن نیز به ندرت  پیدا می شود.

از خواص میوه پوملو می توان به وجود ویتامین های مختلف در آن اشاره کرد. برخی از ویتامین های موجود در این میوه عبارتند از :

ویتامین A از خواص میوه پوملو :

یکی از فواید میوه پوملو وجود میزان زیادی از ویتامین A  است. این ویتامین باعث تقویت قوه بینایی و همچنین بهبود سریع زخم ها می شود و برای شما بسیار مفید است.

ویتامین B از خواص میوه پوملو :

یکی دیگر از خواص پوملو ویتامن B  است . این ویتامین قوای بدنی را تقویت کرده و برای ضعف عمومی بدن بسیار مفید است.

ویتامین C از خواص میوه پوملو :

میوه پومالو دارای مقداری ویتامین c است که وظیفه رشد و ترمیم بافت های بدن، بهبودی زخمها و کاهش اثرات زخم روی پوست را بر عهده دارد.

همچنین این ویتامین بافت های استخوانی و شبه استخوانی ( غضروف ) را ترمیم می کند. جالب است بدانید که ویتامین C موجود در میوه پوملو چندین برابر پرتقال است.

بیو فلانویید از خواص میوه پوملو :

یکی دیگر از فواید گریپ فروت چینی بیوفلانویید یا ویتامین P است . این ویتامین در پوست میوه پوملو موجود است. وظیفه این ویتامین در بدن حفاظت از رگها و ممانعت از تصلب شرایین(سخت شدن رگ ها ) می باشد. ویتامین p موجب جوان سازی و شادابی پوست هم می شود.

املاح معدنی فسفر، پتاسیم، فیبر، آنتی اکسیدان از خواص میوه پوملو :

باید بدانید که این میوه دارای املاح معدنی زیادی مثل فسفر ، فیبر ، پتاسیم ، آنتی اکسیدان و ... است.

فسفر موجود در این میوه عنصری مهم در فرآیند متابولیسم(تجزیه مواد و آزاد کردن انرژی آن ها) چربی ها و نشاسته ها برای تامین توان و نیروی بدنی است.

پتاسیم  هم که باعث کنترل فشار خون ، شادی و تحرک شما خواهد شد. باید بدانید که پتاسیم موجب ضعف ماهیچه ها و اعصاب هم می شود.

فیبر  موجود در این میوه هم که سلامت دستگاه گوارش را کنترل می کند.

امیدواریم از اطلاعاتی که در این بخش از مجله پزشکی آسان طب درباره خواص میوه پوملو تقدیمتان کردیم بهره کافی را برده باشید.

منبع: مجله پزشکی آسان طب

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 109736 -1 -1

تغذیه
بیماری ها
داروشناسی
سلامت جامعه
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse