مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۸ پنج شنبه ۱۴ آذر -اِلخَميس ٧ ربيع الثاني ١٤٤١ - Thursday December 2019
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  414   بازدید    تاریخ درج مطلب  29/12/1396    
 
 
چطور روغن را نگهداری کنیم؟

انسان از دیر باز روش‌های مختلفی را برای حفظ مواد غذایی مصرفی‌اش از فساد و تخریب به کار برده است.
نگهداری صحیح و مناسب هر ماده غذایی به طولانی شدن عمر ماندگاری ،‌حفظ ارزش های تغذیه ای و پیشگیری از بیماری های حاصل از فساد آن ها می انجامد.
روغن یکی از مواد غذایی است که به دلیل استفاده ی گسترده در تهیه غذا باید به سلامت آن توجه داشت . آنچه در پی می آید توصیه هایی است که می بایست برای نگهداری بهتر این ماده غذایی به آن ها توجه کرد.
برای نگهداری روغن باید به نکات زیر توجه کرد:
روغن ها و چربی ها ترکیبات فاسد شدنی هستند . به طور کلی وجود رطوبت ، مجاورت با اکسیژن هوا، آهن و مس ، حرارت و نور باعث تشدید فساد روغن می گردد.
بنابراین روغن باید در محل خشک و خنک و دور از نور و در ظرف درب بسته نگهداری شود و پس از هر بار مصرف روغن ، درب ظرف محکم بسته شود.
بسته بندی روغن باید حتی الامکان در ظرف غیرقابل نفوذ به نور و محکم و بی عیب باشد.
نحوه نگهداری روغن در فروشگاهها مهم است . ظروف نگهداری روغن در صورتی که شفاف باشد باید به دور از نور و در محل خنک نگهداشته شود . بویژه از نگهداری و چیدن روغن های مایع با بسته بندی شفاف در پشت شیشه فروشگاهها که موجب فساد روغن مایع می شود باید خودداری شود.
نگهداری صحیح روغن غنی شده با ویتامین‌های A ، D برای حفظ ویتامین های موجود در آن بسیار مهم است. روغن غنی شده باید در بسته‌بندی بطری کدر و یا قوطی های فلزی عرضه شود. این نوع روغن حساستر از روغن های معمولی است و نباید تحت درجه حرارت بالا قرار بگیرد.
توجه به مشخصات روغن که بر روی برچسب بسته بندی آن ذکر شده است، از جمله نام و نوع فرآورده، شماره پروانه ساخت، نام کارخانه، شرایط نگهداری و مصرف، تاریخ تولید و انقضاء ضروری است.
بر اساس دستورالعمل اداره کل نظارت بر مواد غذایی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی از ابتدای سال 1383 انواع روغن های نباتی جامد باید دارای برچسبی باشند که میزان اسید چرب اشباع و اسید چرب ترانس بر روی آن درج شده باشد.
روغن‌های جامد یا نیمه جامدی که حاوی کمترین مقدار اسیدچرب اشباع و اسیدچرب ترانس باشند برای استفاده سالم تر هستند. در مورد روغن غنی شده با ویتامین های A و D توجه به درج نوع و مقادیر ویتامین روی برچسب ضروری است.
منبع: سایت بیتوته

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 114665 -1 -1

آشپزی در خانه
اصول خانه داری
رفتارشناسی
حجاب شناسی
زن و اسلام
همسرداری
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse