مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۷ سه شنبه ۱ آبان -اِثَّلاثا ١٢ صفر ١٤٤٠ - Tuesday October 2018
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  127   بازدید    تاریخ درج مطلب  2/1/1397    
 
 
این مواد غذایی شما را بداخلاق می‌کند!

مواد غذایی علاوه بر این که در سلامت جسم ما نقش دارد ،می‌تواند بر روحیه و احساس ما نیز تاثیرات مثبت یا منفی داشته باشد.

طبیعتا مغز، مواد مورد نیاز برای تنظیم هورمون‌های شکل‌دهنده روحیات ما را از چیزهایی که می‌خوریم دریافت می‌کند. بنابراین اگر ترکیبات مناسبی که به تعادل هورمون‌ها کمک می‌کند به مغز نرسانیم دچار تغییرات خلق و خو خواهیم شد. با برخی مواد غذایی که می‌تواند تاثیرات منفی بر روحیات ما بگذارد، آشنا شوید:

نوشابه: همه می‌دانیم این نوشیدنی‌های حاوی مواد قندی، سالم نیستند اما آیا می‌دانستید که افت روحی بعد از مصرف نوشابه می‌تواند به بی‌حوصلگی و تحریک‌پذیری منجر شود؟ نوشابه حاوی قندهای ساده‌ای است که بلافاصله جذب جریان خون می‌شود و انرژی مختصری به شما می‌دهد؛ اما پس از آن افت قند خون و افت روحیه را درپی دارد.

آجیل‌های شور: آجیل‌های شور حاوی مقادیر زیادی سدیم و افزودنی‌های ناسالمی مانند مونو سدیم گلوتامات (MSG) است. مصرف این نوع آجیل‌ها عوارض جانبی مانند تغییرات خلق و خو، اضطراب و سردرد را در افرادی که به این افزودنی‌ها حساس هستند، درپی دارد.

سفیده تخم‌مرغ: بسیاری از افراد در تلاش برای مصرف مواد سالم‌تر، سفیده تخم‌مرغ را به تنهایی و بدون زرده آن مصرف می‌کنند. اما این ماده غذایی مغذی برای مغز، بدون زرده آن بخش زیادی از ارزش غذایی خود را از دست می‌دهد. پروتئین موجود در زرده تخم‌مرغ ماده موثر در تقویت خلق و خو است و حذف آن به معنای از دست دادن این مزایا خواهد بود.

سیب‌زمینی سرخ کرده: کمتر کسی است که از مضرات این ماده غذایی خوشمزه برای سلامت اطلاعی نداشته باشد. اما شاید بسیاری از ما ندانیم که چیپس یا سیب‌زمینی سرخ کرده علاوه بر تاثیرات جسمی منفی می‌تواند بر خلق و خوی ما نیز تاثیر منفی داشته باشد. چیپس‌ها معمولا در روغن‌هایی با امگا3 فراوان سرخ می‌شوند. این اسید چرب ـ برعکس اسیدهای چرب امگا3 که اثرات تقویت‌کنندگی روحیه دارد ـ می‌تواند از سطح شادی شما بکاهد و اختلالات عصبی مانند افسردگی و اضطراب را درپی داشته باشد.

مارگارین: به خاطر خلق و خویتان هم که شده از مصرف مارگارین اجتناب کنید. مارگارین از چربی‌هایی تشکیل شده است که می‌تواند باعث ایجاد التهاب یا تشدید آن شود. این ماده غذایی حاوی مقادیر زیادی اسید چرب امگا 6 است که از تاثیرات مثبت امگا 3 بر خلق و خو جلوگیری می‌کند.

منبع: روزنامه جام جم

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 114865 -1 -1

تغذیه
بیماری ها
داروشناسی
سلامت جامعه
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse