مسئولان در بخش های گوناگون، نوآوری، خلاقیت و ابتکار در روشها را وظیفه خود بدانند -رهبر معظم انقلاب   
۱۳۹۳ يکشنبه ۳۰ آذر -اِلأَحَّد ٢٨ صفر ١٤٣٦ - Sunday December 2014
نقشه وب سایت   تماس با ما  جستجو در وب سایت  ورود به صفحه اصلی
  بازدید ها :  702   بازدید    تاریخ درج مطلب  28/2/1390    
 
 
چلغوز

 چلغوز ميوه کاج مانندي است که طعم آن مثل مغز بادام و پسته است و سرشار از مواد پروتئيني مي باشد، و طبع آن گرم است. از چلغوز در کشورهاي مختلف در غذاهاي متنوع استفاده مي کنند.

خصوصيات اين ميوه:

۱- از اشتها جلوگيري مي کند. اين ميوه منبع خوب چربي اشباع نشده به نام اسيد پينولنيک(Pino lenic acid) است.

۲- اين ميوه سرشار از فيبر، ويتامينk ،E و نياسين است. از لحاظ ماده معدني منبع عالي منگنز و پتاسيم است که در حفظ سلامت قلب و تعادل فشار خون ضروري است.

۳- چلغوز سرشار از تک چربي اشباع نشده است که در روغن زيتون موجود است. اين نوع چربي نه تنها کلسترول خون را کاهش مي دهد، بلکه سرخرگ ها را از آسيب حفظ و سرانجام از حمله قلبي جلوگيري مي کند.

۴- چلغوز داراي ميزان بالاي آنتي اکسيدان است که سلول هاي بدن را از آسيب هاي راديکال هاي آزاد محافظت مي کند. چلغوز معمولا در کنار آجيل ها ديده مي شود و بر خلاف اسمش ميوه نسبتا گراني است.

 

 

 

اين مقاله تا چه اندازه براي شما مفيد بوده است؟

 12345 
ضعيفعالي
توضیحات شما . (اختياري)

ميانگين آرا :0.0 از 5 امتياز است.


12345
0 : تعداد کل آرا ارسال شده
-1 21204 -1 -1

تغذیه
بیماری ها
داروشناسی
سلامت جامعه
  
 
ارسال به دوستان


در صورتی که مایلید دوستان شما نیز از این مطلب استفاده کنند , کافیست نام و آدرس ایمیل خود و دوست خود  را وارد نموده تا این مطلب به دوستتان ارسال شود.
 




 
صفحه اصلی | اخبار و رویداد ها | مجموعه مطالب | اردبیل شناسی | صدرا | مسابقات | تماس با ما
Copyright 2009 Tebyan Branch Of Ardebil Province. All rights reserved.
Web Design : WebHouse